Εξοπλισμοί (χρησιμοποιημένοι)

   

Windows Φορητά Χειρός (PDA)

Windows Φορητά Χειρός (PDA)

Η 3A ήταν η πρώτη που έφερε τα PIDION στην Ελλάδα και σήμερα πολλές επιχειρήσεις όπως η ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΥΡΑΣ λειτουργούν απρόσκοπτα με αυτές τις συσκευές. Από την 3A διατίθενται κυρίως μαζί με τις εφαρμογές της για φορητά, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και μόνα τους. Χαίρουν μεγάλης εκτίμησης, έχουν βραβευτεί, είναι ανθεκτικότατα, έχουν τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές και υπάρχουν μοντέλα για κάθε ανάγκη δίχως να είναι ακριβά..

περισσότερα

Φορητά χειρός Psion WA

Φορητά χειρός Psion WA

Η 3Α έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 1991 ως επίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδος της PSION INDUSTRIAL όλη τη γκάμα των φορητών τερματικών της PSION.και στα πλαίσια τις ανακαίνισης του εξοπλισμού των υπαρχόντων πελατών της.. έχει διαθέσιμα τόσο αυτά τα φορητά όπως τα αλφαριθμητικά φορητά Psion Work About 2Mb (είτε τα απλά είτε εκείνα με ενσωματωμένο αναγνώστη Barcode...) όσο και τα ανταλλακτικά τους.

περισσότερα

Φορ. Εκτυπωτές STAR

Φορ. Εκτυπωτές STAR

Ο εκτυπωτής STAR DP340S είναι ένας θρύλος που εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί από πάρα πολλές επιχειρήσεις κυρίως σε εφαρμογές Τιμολόγησης Επί Αυτοκινήτου. Πρόκειται για έναν κρουστικό 12Volt εκτυπωτή, μικρών διαστάσεων για στενά μηχανογραφικά έντυπα, ανθεκτικότατο στο χρόνο.. και απαντιέται είτε ως έχει είτε τοποθετημένος σε ειδική βαλίτσα μαζί με μηχανισμό τροφοδοσίας, με βάση τοποθέτησης φορητού ή με συσκευή BT ασύρματης επικοινωνίας, και φυσικά μηχανογραφικό έντυπο για την έκδοση Παραστατικών… Η 3A τον συνιστά ως οικονομική και ανθεκτική λύση, και διαθέτει πάντα stock και ανταλλακτικά αυτού του εκτυπωτή..

περισσότερα