Για Η/Υ(PC)

   

Αυτ.Λειτ.Keyboard & Mouse

Αυτ.Λειτ.Keyboard & Mouse

Αναζητάτε μια λύση που να σας απαλλάσσει από χρονοβόρες επαναλαμβανόμενες ενέργειες? Ορίστε μια δυσεύρετη λύση, που ουσιαστικά σας επιτρέπει να καταχωρείτε - ενημερώνετε (ONLINE –REAL TIME ) Παραστατικά, Κινήσεις, Δεδομένα ή γενικότερα διαδικασίες, με αυτοματοποιημένη χρήση του πληκτρολογίου και του mouse, σε οποιοδήποτε πρόγραμμα – εφαρμογή !

περισσότερα

Φορ.Πωλήσεις Φυτωρείων

Φορ.Πωλήσεις Φυτωρείων

Θέλετε οι πελάτες να μην περιμένουν να εξυπηρετηθούν? Θέλετε χωρίς καθόλου να κουράζεστε και δίχως καθόλου να καθυστερεί η εξυπηρέτηση των πελατών να μπορείτε στο τέλος της ημέρας να ξέρετε τις Παραγγελίες, τις Πωλήσεις, τις Φθορές, το Ταμείο? Αυτή η λύση είναι ιδανική για Φυτώρια !

περισσότερα

Α&M.Εκ.Ετ(Εμπ)

Α&M.Εκ.Ετ(Εμπ)

Θέλετε η διαδικασία της εκτύπωσης των ετικετών σας να γίνεται πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα ΜΕΣΑ από την Εμπορική σας εφαρμογή? Η λύση 3A-LAB είναι μια έξυπνη εφαρμογή που συνεργαζόμενη με όλα τα εμπορικά προγράμματα όταν γίνεται μια Παραλαβή ξεκινάει αυτόματα την εκτύπωση των ετικετών γνωρίζοντας για ποια είδη να τυπώσει, σε ποιόν εκτυπωτή να τυπώσει και πόσες ετικέτες να τυπώσει...

περισσότερα

Α&Μ.Εκ.Ετ(XLS)

Α&Μ.Εκ.Ετ(XLS)

Θέλετε η διαδικασία της εκτύπωσης των ετικετών σας να γίνεται πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα ΔΙΧΩΣ Εμπορική εφαρμογή? Η λύση 3A-xLAB είναι μια έξυπνη Λύση που με τη χρήση ενός έξυπνου φύλου υπολογισμού Excel ξεκινάει αυτόματα την εκτύπωση των ετικετών γνωρίζοντας για ποια είδη να τυπώσει, σε ποιόν εκτυπωτή να τυπώσει και πόσες ετικέτες να τυπώσει...

περισσότερα

Αυτ.Ενημ.Λογιστικής

Αυτ.Ενημ.Λογιστικής

Διαμαρτύρεται τo Λογιστικό γραφείο σας για τον μεγάλο όγκο των παραστατικών σας που πρέπει να καταχωρήσουν?? Ανησυχείτε μήπως στη καταχώρηση τους μπορεί να γίνουν λάθη με απρόβλεπτες συνέπειες? Η έξυπνη εφαρμογή 3A-2LG μπορεί από την μια να λαμβάνει τα δεδομένα των παραστατικών σας από την Εμπορική σας εφαρμογής ή τη Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου σας και από την άλλη αφ ενός να βγάζει μια βοηθητική αναφορά για το Λογιστήριο (π.χ. Νέοι πελάτες κλπ.) και αφετέρου ταχύτατα και αυτοματοποιημένα να ενημερώνει το όποιο πρόγραμμα Εσόδων – Εξόδων ή Γ κατηγορίας έχει το Λογιστικού γραφείου σας !

περισσότερα